Linssitacot ja suklaamole

Tällä viikolla tehdään monta Elina Innasen reseptiä niin Vegaanin keittiössä –kirjasta kuin Chocochili-blogin puolelta. Tässä niistä yksi, jota olen tarjoillut muutaman kerran illanistujaisissa itsetehtyjen tacolättyjen kanssa. Meksikolaiseen, suklaiseen mole-kastikkeeseen tutustuin reissussa, ja toistaiseksi tämä resepti on ainut molea muistuttava kokkailuni, sillä lukemattomia eri aineksia sisältävän aidon mole-kastikkeen ainesten metsästys on toistaiseksi vielä tuntunut liian työläältä. Onneksi kuitenkin tälläkin reseptillä pääsee molen makuun!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s