Härkis-tomaattikastike pastalle – NOPEA

Tällä reseptillä valmistin elämäni ensimmäisen härkisruoan! Oikeastaan tuntuu hieman huijaukselta kutsua sitä reseptiksi, koska se on niin simppeli. Kelpo tomaattikastike pastalle siitä kuitenkin tuli! Kuvaa en ruoasta silloin ymmärtänyt ottaa, mutta luotan mielikuvitukseenne ja aiempiin kokemuksiinne pastakastikkeista. Variaatioiden mahdollisuuksia tietenkin reseptissä on paljon, joten tässä vain perusrunko, jota voi muunnella mielensä mukaan. Edullisempi versio valmistuu tomaattimurskasta ja kaurakermasta, jotka voi maustaa oman maun mukaan.

 

  • tölkki valmista tomaattipohjaista pastakastiketta
  • (1 sipuli ja/tai valkosipulia – riippuu pastakastikkeesta)
  • yrttimaustettua kaurakermaa (Planti)
  • 1 pkt härkistä
  • pastaa
  • öljyä paistamiseen
  • (suolaa)

Keitä pasta ohjeen mukaan. Pilko sipulit ja laita ne härkiksen ja öljyn kanssa pannulle. Pilko härkistä tarvittaessa pienemmiksi paloiksi. Kun sipulit ovat kuullottuneet ja härkis saanut hieman väriä (ruskistaminen ei kuitenkaan ole missään nimessä välttämätöntä), lisää pastakastike ja kaurakerma. Kiehauta ja nauti pastan kanssa.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s